Poliția Română – CERCETAȚI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC

Polițiștii din Caraș-Severin cercetează 3 bărbați pentru braconaj, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, după ce i-au depistat în trafic, transportând fără drept vânat, arme și sisteme de vedere pe timp de noapte.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au depistat, pe strada Golului din municipiul Reșița, un autoturism cu care se transportau animale braconate.

Conducătorul auto și cei doi pasageri aflați în vehicul, cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani, din Reșița și Arad, nu au putut să prezinte polițiștilor documente justificative pentru exemplarele de mistreț și iepure de câmp aflate în portbagaj.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în autoturism și 3 cuțite, 2 sisteme de vedere pe timp de noapte, precum și componentele unei arme de vânătoare, calibru 22 mm., introdusă ilegal în țară din Franța și deținută fără drept de unul dintre bărbați, el nefiind deținător de permis de port-armă.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Autoturismul, arma și componentele sale, vânatul provenit dintr-o pădure din apropierea localității Biniș, cuțitele și sistemele de vedere pe timp de noapte au fost ridicate, în vederea confiscării.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *