Primaria Capitalei: Dr.Silvi Ifrim este noul manager interimar al Spitalului Colentina

Primaria Bucuresti Firea

Conform unui comunicat de presa al Primariei capitalei, noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este, prin decizie a Primarului General al Capitalei, dna dr. Silvi Ifrim, care îşi va începe activitatea luni, 16 ianuarie 2017.

“Îi urez mult succes doamnei doctor Ifrim şi am convingerea că activitatea va decurge normal în Spitalul Colentina, în beneficiul pacienţilor, date fiind atât valoarea de necontestat a colectivului medical cât şi experienţa noului manager, care în cei 30 de ani petrecuţi în acest spital a reuşit să cunoască foarte bine toate problemele”, a declarat Primarul General Gabriela Firea.

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicină generală, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice, având competenţe în echografie generală şi vasculară. În anul 2004 a devenit doctor în ştiinţe medicale, iar în 2007 a obţinut competenţe în Managementul Spitalelor, ambele în cadrul UMF ‘Carol Davila” Bucureşti.

Cu excepţia primilor doi ani de stagiatură şi a ultimelor 8 luni în care a ocupat poziţia de manager al Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan”, dr. Ifrim şi-a desfăşurat activitatea, timp de 30 de ani, fără excepţie sau întrerupere, în cadrul Spitalului Clinic Colentina. Începând din anul 2002, a condus compartimentul/secţia de Diabet, nutriţie şi boli metabolice.

In scurt timp vor fi facute publice rezultatele auditului financiar de la Spitalul Colentina, precum si un raport complet privind corectitudinea deciziilor fostului management in legatura cu fluxurile medicale din aceasta unitate spitaliceasca.

Sursa: pmb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *