Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului www.news7.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “www.news7.ro”.

Descrierea serviciului

www.news7.ro a asigura prezentarea de informatii sub forma de articole/stiri/date/informatii preluate din alte surse de pe internet, si ofera in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze portalul de la adresa www.news7.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul siteului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Utilizatorii au acces gratuit la serviciile www.news7.ro. www.news7.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al site-ului in interes comercial. Prin utilizarea www.evz.ro sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri siteului www.evz.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie.

www.evz.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de www.news7.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Date cu caracter personal

News7.ro nu inregistreaza nici un fel de date cu caracter personal, nefiind necesara inregistrarea utilizatorilor in nici un fel pentru a accesa continutul acestui site.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.News7.ro este preluat din alte surse de stiri/informatii/date/articole de pe internet, pentru fiecare articol in parte fiind precizata sursa si link-ul articolului original. News7.ro nu reda continutul in totalitate pentru informatiile preluate de agentii de stiri, site-uri de stiri, blog-uri ci doar poza, titlul si o introducere in limita unui numar de caractere permis de fiecare site in parte de pe care este preluata informatia. Informatiile sunt preluate de la News7.ro de la alte surse prin intermediul fluxurilor RSS puse la dispozitie de catre fiecare site in parte, si utilizand doar informatiile furnizate in flux, fara alte alterari. Informatiile preluate de la institutiile de stat sunt preluat integral in limita posibilitatilor tehnice, deoarece aceste informatii sunt publice si pot fi reproduse si preluate integral, fiind vorba de servicii efectuate de institutiile publice, care sunt platite din fonduri publice si functioneaza pentru toti cetatenii Romaniei.

Orice persoana/entitate care preia/citeaza informatii de pe News7.ro se obliga sa precizeze sursa si sa se asigure asupra drepturilor de reproducere a pozelor si/sau continutului integral al articolului preluat de la sursa originala.